Thursday, March 16, 2017

Uplati tiket za Belog i uradi nešto sa kintom, a da nije za sopstveno dupe!

Dakle, na internetu sam video ideju koja kruži oko uplaćivanja tiketa za pobedu Belog i onda, naravno, on pobedi, a mi svi pokupimo keš od kladionica i onda "nešto" uradimo sa njim.

Ideja je super, samo što mi se ne dopada ovo nedefinisano "nešto". Ta varijanta tipa dobio sam kintu i evo, uplatio sam je na neki humanitarni račun (a možda kada osetim keš u rukama i nisam uplatio) je lenjo-guzičarka varijanta "dobročinstva iz fotelje".

B
raćo i sestre, sigurno možemo bolje.
Dajmo identitet ideji i cilju. Ja predlažem da se svako lično obaveže obećanjem šta će konkretno da uradi sa dobitkom iz kladionice. Pa ti najbolje znaš kome je najpotrebnija kinta iz tvog okruženja!  Suština priče oko Belog je u tome što svako nešto mora da uradi da bi nam se promenila svest i zemlja, zarad naše dece. Zato, akcija a ne reči.

Dakle, evo našeg porodičnog tiketa.Kao što vidite, uplatili smo 1.000 dindži. Kada Beli pobedi dobijamo 100.000 dindži. Svesni smo da je to samo kap u čaši potrebne kinte, ali šta sve može da se desi ako više nas ovo uradi?

Šta radimo sa 100.000 dindži (moje lepotice i ja)?

OBEĆAVAMO!!! DA ĆEMO ZA 50.000 DINDŽI LIČNO KUPITI I ODNETI POKLONE ZA DECU IZ DOMA ZA DECU I OMLADINU MOŠA PIJADE U USTANIČKOJ 19, BEOGRAD.
(Tu decu znamo, više puta smo se igrali sa njima na igralištu iza doma - ako se pitate zašto baš njih)

OBEĆAVAMO!!! DA ĆEMO ZA 50.000 DINDŽI LIČNO KUPITI I ODNETI ŠTA GOD JE POTREBNO LJUDIMA IZ AZILA RISKA KOJI NESEBIČNO BRINU O VIŠE STOTINA NAPUŠTENIH KEROVA.
(Bili smo tamo, videli smo brigu, videli smo probleme, kao i ljubav)

OVO JE JAVNO OBEĆANJE KOJE ĆEMO ISPUNITI NAKON PROGLAŠENJA BELOG ZA PRECEDNIKA SRBIJE, ŠTO ĆETE IMATI PRILIKE DA VIDITE NA OVOM BLOGU.

SVAKO PREMA SVOJOJ SAVESTI! SAMO JAKO! 

No comments:

Post a Comment

PRIčE iz JUžNOG POTOKA

GaYda Mario

My photo
svakom keru je potreban kerovođa

Čitaoci