Monday, November 1, 2010

Moja prva štampana recenzija!

Moja recenzija za dokumentarni libanski film "The One Man Village / Jedan čovek i jedno selo "(2008) koji je premijerno prikazan na prošlogodišnjem Festivalu autorskog filma je objavljena u stručnom filmskom časopisu "Novi Filmograf". Danas, kada štampani mediji izumiru, zaista je lepo videti svoje ime na papiru.

Kliknite na slike da bi ste ih uvećali


11 comments:

  1. Baš mi je drago zbog tebe. Čestitam ti! :)

    ReplyDelete
  2. Super :)
    Još će neko da pomisli da si ozbiljan čovek ;)

    ReplyDelete
  3. @ysze, dobro miniranje. ;) A, je l' mogu ja da se prijavim za neki astro pregled ili to onako pripada po tvojoj dobroj volji? :)

    ReplyDelete
  4. Ma mora neko i da ga potkači malo ;) Ne, šalim se, ali kad prestanemo da se zevzečimo ostarićemo. A i valjda će se Kerovođa setiti da nam pre starosti i postavi tu recenziju ovde, ali tako da mi ne treba mikroskop da je pročitam :) (Dobro... znam, mogu da se nadam tek kad se ovaj broj časopisa rasproda.)
    Zverka, ako stvarno želiš i pristaješ na samo 5 rečenica, imaš mejl kod mene, pa mi dobaci podatke. Stvarno, sve i da hoću, vremena nemam, ali da ne ispadne da samo Kerovođa ima specijalni tretman... :)

    ReplyDelete
  5. @yzse, slažem se potpuno i računam da samim tim imamo šanse da živimo večno. :) Pa nemoj tako... mogao je i na kiosk da nas uputi. :))

    Jao, pa ovo baš zvuči spooky, u 5 rečenica, mora da će biti ubitačne. :) Dobro, pristajem, pa kako mi bude. :) Poslaću ti podatke, a ti raspali pošteno, nemoj da me štediš. :)

    ReplyDelete
  6. neozbiljan čovek poručuje: klikni na fotku (otvoriće ti se u novom prozoru) - postavi miša iznad nje (pojaviće se lupa za zumiranje) - klikni na lupu i uvećaće se tekst - meni deluje da je veličina slova kul za normalno čitanje.

    ako se mnogo žalite ima da vam uvedem pretplatu na blog :)

    ReplyDelete
  7. @kerovođo, ma znamo mi sve to, nego malo zezamo. :)) Nemoj da mi zmiju u novčaniku plašiš sa pretplatom. :)

    ReplyDelete

PRIčE iz JUžNOG POTOKA

GaYda Mario

My photo
svakom keru je potreban kerovođa

Čitaoci